Youtube Live Subscribe Getting Higher,Subscribe Now.


LilyRayme Animation Cecah 50k Subscribers Dengan Rakaman Live

https://youtu.be/AYRcFrYtp6Q





  Hi Blogger & Readers ,Semalam saya agak curiga nak buat live youtube subscribe ke atau tidak.?.kebiasaannya saya buat youtube live subscribe ni di office saja melalui desktop pc akan tetapi pada masa itu saya berada di rumah dan melihat youtube subscribe hampir 50k melalui handphone saya terus buka laptop dan merakam melalui handphone saja.

  Terfikir pula sejarah itu tidak akan kembali jadi saya nantikan lah youtube saya mencecah 50k subscribe .agak lama juga saya pegang handphone merakam benda ini sampai saya kena pause setiap saat.Apabila dah sampai 50k tu saya berasa semacam mendapat kemenangan pula terasa bangga kerana youtube mencecah 50k subscriber walaupun bukan sejuta hehehe (^_^).

  kepada blogger atau readers yang mempunyai youtube marilah subscribe channel saya ini,Anda boleh subscribe di atas blog ini,jika anda tidak mempunyai youtube ,boleh lah buat tidak lama pun hanya berapa saat saja.Mari blogger dan Readers saksikan saat saat detik youtube Lilyrayme Animation mencecah 50k subscribes melalui laman website Socialblade live count.

* Tengok sini dan Subscribe Road To 50k Subscribers Live Youtube Subscriber Count

* Terbaru Youtube Lilyrayme Aka Ucing Kadayan Cecah 60k Subscribers


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

4 comments

comments
February 18, 2019 at 4:36 PM delete

Ramai Ramai Subscribe ya samapai 1 juta (^_^).

Reply
avatar
February 21, 2019 at 2:29 PM delete

sy aktif like sahaja dekat youtube hehhehe

Reply
avatar
March 13, 2019 at 4:04 PM delete

Alhamdulillah, tahniah Ucing.. semoga terus sukses di masa depan..

Reply
avatar

Hi Tinggalkan Terus Komen Anda,Dah terlewat Singgah diSini ;D dan Jangan Lupa <---------$"TICK NOTIFY ME "$----------> untuk Maklum Balas.(^x^) miau...Subscribe Youtube Ucing Juga.