Youtube Live Subscribe Getting Higher,Subscribe Now.


Apa Awak Nampak Pada Dinding Bata Ini.?


     Hi Blogger.Nah gambar ini memang Viral di facebook dan whatsapp.Apa yang Anda nampak di dinding Bata ini.? Seperti sebelumnya gambar mengenai baju warna yang mengelirukan dan gambar wajah cowboy.kini dinding Bata pula.Cuba teka jika Anda nampak.Kalau Awak nampak,Awak akan nampak selamanya.

* Kongsi (share) gambar ini jika Anda tidak tahu jawapan nya..Komen di bawah kalau anda tahu jawapannya.Ucing Dah Nampak .(>.<)..hehehe

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

20 comments

comments
May 20, 2016 at 10:37 AM delete

Ada cicak ke tu..ke silap..tapi haiwan kecil..hehe :)

Reply
avatar
May 20, 2016 at 10:59 AM delete

hehehe cuba lagi tak ada cicak pun (>.<)

Reply
avatar
May 20, 2016 at 11:26 AM delete

entah lah.... xkan nak men julingkan mata lagi...penat lah,,,hahah
maybe ada cacing dlm bata tu

Reply
avatar
May 20, 2016 at 11:47 AM delete

hehe tak payah nak julingkan mata tu.kalau nak tau kena share ke facbook awak lah tu..hehehe (>.<)

Reply
avatar
May 20, 2016 at 11:48 AM delete

kena focus betul betul.(>.<) ucing mula mula susah juga.tapi bila dah tau.tengok gambar je nampak.hehe.

Reply
avatar
May 20, 2016 at 12:20 PM delete

Nadia nampak... hehehhe.. rokok jenis curut.. hahahahhaha (^_*)

Reply
avatar
May 20, 2016 at 12:52 PM delete

nampak smiley n benda hitam ape tah terselit kat situ

Reply
avatar
May 20, 2016 at 3:03 PM delete

erk.. pemadam? atau batu? hihi

Reply
avatar
May 20, 2016 at 3:13 PM delete

bukan hehe..share je kat media social (facebook) (>.<)

Reply
avatar
May 20, 2016 at 3:47 PM delete

Hahaha... glamer la pulak pic ni...
Rokok curut tu....

Reply
avatar
May 20, 2016 at 4:16 PM delete

i nampak Rokok curut tu jugak..haha

Reply
avatar
May 20, 2016 at 4:34 PM delete

Hehehe..kalau nampak cuba share ke media social Awak untuk kenakan kawan Anda pula (>_<)klik je button tu..

Reply
avatar
May 22, 2016 at 9:18 AM delete

TIKUS...

SINGGAH DARI

http://ohbloggerr.blogspot.my/2016/05/bloglist-jm.html

Reply
avatar
May 22, 2016 at 4:12 PM delete

aduiii padih mata meliat huhu

Reply
avatar
May 23, 2016 at 9:11 AM delete

hehehe jangan banar banar (>.<)

Reply
avatar

Hi Tinggalkan Terus Komen Anda,Dah terlewat Singgah diSini ;D dan Jangan Lupa <---------$"TICK NOTIFY ME "$----------> untuk Maklum Balas.(^x^) miau...Subscribe Youtube Ucing Juga.