Youtube Live Subscribe Getting Higher,Subscribe Now.


Follow Twitter Dan Retweet Youtube Ucing


  Hi Blogger kali ini Saya nak kongsi Twitter Ucing kadayan.Twitter Ucing hanya mempunyai 80+ followers setakat ini.memang Saya kurang arif dengan Twitter seperti juga Instagram.Pengunaan Twitter agak meluas daripada whatsapp yang hanya terhad melalui nombor telefon bimbit sahaja.

  Twitter adalah Social network pesanan ringkas dan singkat seperti logo burung tweet tweet dia lah.Twitter menyumbang informasi terkini seperti ,Berita,Blogger,Media masa dan Perseorangan kepada seluruh dunia.Agak banyak juga Social media yang di buat sekarang kadang kadang terlalu banyak Social media membuatkan kita sibuk di telefon bimbit sendiri.

 Gambar di atas menunjukkan Twitter Ucing kadayan (@dloadtwit).di bawahnya ada button ,Reply,Retweet ,Like,Email dan Share.Saya teruja dengan button Retweet itu.Ianya mudah untuk perkembangan Twitter anda juga.Jadi Kepada blogger yang mempunyai Twitter jangan lah malu-malu untuk Follow Twitter Ucing dan Retweet Youtube Ucing Yea..(>.<) Insa Allah Ucing akan Follow Twitter Anda Juga.

* Tinggalkan Twitter Anda di bawah komen ini..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

3 comments

comments
June 11, 2016 at 10:40 AM delete

VISIT DAN FOLLOW BLOG SAHABAT

https://belogs.blogspot.my/

Reply
avatar

Hi Tinggalkan Terus Komen Anda,Dah terlewat Singgah diSini ;D dan Jangan Lupa <---------$"TICK NOTIFY ME "$----------> untuk Maklum Balas.(^x^) miau...Subscribe Youtube Ucing Juga.