Youtube Live Subscribe Getting Higher,Subscribe Now.


11 Soalan Dari Blogger Sayidahnapisah


  
  Hi Blogger & Readers.Hari ini Saya nak jawab 11 Soalan dari Sayidahnapisah dari Sunshine Blogger Award beliau.Terima kasih kerana tag ucing ya.(^_^)..dan jawapan Saya adalah...
1. Lagu apa yang paling anda suka & layan sekarang ni? (boleh lebih dari satu)
Epic Music (boleh cari di youtube) janganlah malu-malu (^_^).

2. Teringin nak travel kat mana? Kenapa di sana?
Kalau banyak duit memang nak round satu dunia ni lah. kerana kita tinggal di dunia.(^_^)hehe..

3. Lebih rapat dengan mak atau ayah?
kedua-dua memang rapat,tapi sangat rapat tentu lah mak.
4. Time sekolah dulu, subjek/ mata pelajaran apa yang paling anda suka? Sebab?
hehe..yang paling suka Art je senang tak payah fikir.
5. Pernah tak rasa putus asa dalam hidup? Bilakah?
kalau perkara yang kita mahukan tidak menjadi-jadi sampai terhenti di situ buat        selamanya.bila saya buat animasi transformer (^_^).

6. Apakah kata-kata perangsang/motivasi yang selalu anda kata pada diri sendiri when things get tough in your life?
Mula mula tu kena sabar dulu.Lepas tu kata pada diri sendiri " saya Orang yang HEBAT!!.The Best & The Worrior.(kalau dengar lagu Epic Music memang menjadi ni hehe).

7. Posisi favourite bila nak tidur?
Tidur posisi sebelah kanan .
8. Tajuk buku/novel yang paling latest/last anda baca?
hehe tak minat lah.
9. 5 perkara yang anda TERINGIN SANGAT SANGAT nak buat sebelum umur mencecah 50 tahun [bucketlist/wishlist]
1.menabung.
2.jaga kesihatan
3.laksanakan impian
4.melancong
5.bersocial dengan blogger.(jadi kena lah follow Ucing (^_^) )

10. Nyatakan hobi pelik yang anda buat tapi orang lain tak buat atau jarang-jarang buat.
Selalu lukis motor kalau ada kertas kosong.pelik tapi minat kereta sport.hehe.
11. What do you think of my blog? sincerely eh jawab hehehe.
Entri yang menarik dan comel .

Ok terjawab lah sudah 11 soalan dari blogger sayidahnapisah dan semoga Blogger gembira dengan jawapan Saya itu hehe (^_^).

* Mari Subscribe youtube Ucing...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

10 comments

comments
April 3, 2017 at 4:40 PM delete

Saya pula tak suka subjek seni sebab tak reti nak berseni.

Travel around the world. InsyaAllah jika ada rezeki ye. Saya pun berimpian yang sama.

Reply
avatar
April 3, 2017 at 4:46 PM delete

hehe begitulah lain orang lain sukanya.insa Allah semoga rezekinya bertambah (^_^).

Reply
avatar
April 3, 2017 at 6:38 PM delete

Wah bestnya kena tag, haha shaf takpernah ditag lagi tapi takpa kena tingkatkan trafik blog dulu ni haha.

Btw, semoga tercapai semua impian Ucing (alahai comel pulak nama blog awak).

Reply
avatar
April 4, 2017 at 8:46 AM delete

terima kasih..hehe comel lah sangat (@_@) hehe..

Reply
avatar
April 4, 2017 at 4:39 PM delete

dah dengar dah epic music. wahh muzik berkarisma gituww kan hehe.
wow suka art. mesti otak kreatif ni. opposite betul dengan saya hahaha.
hobi pelik tu memang pelik haha tapi menarik!
terima kasih puji blog saya :D

terima kasih jawab soalan-soalan saya :D

Reply
avatar
April 4, 2017 at 4:49 PM delete

Terima kasih membaca soalan dan tag saya.(^_^) dan mendengar epic music yang berkarisma gituww hehe..

Reply
avatar
April 6, 2017 at 10:35 AM delete

Ucing ada bakat melukis rupenye..

Reply
avatar
April 6, 2017 at 10:46 AM delete

Alhamdulilah anugerah Allah (^_^).

Reply
avatar

Hi Tinggalkan Terus Komen Anda,Dah terlewat Singgah diSini ;D dan Jangan Lupa <---------$"TICK NOTIFY ME "$----------> untuk Maklum Balas.(^x^) miau...Subscribe Youtube Ucing Juga.