Youtube Live Subscribe Getting Higher,Subscribe Now.


Memang Menguji Iman Dan Puasa Ramadan


   Hi Blogger & Readers.Selamat berpuasa Ramadan.Selama tiga hari yang lepas itu Saya cuti sakit kerana demam dan cirit birit.Memang menguji iman dan puasa Saya pada masa itu maklumlah bulan puasa kita memerlukan tenaga untuk di siang hari.Badan kita akan bertambah lemah lagi apabila kita sakit,apa lagi cirit birit dua kali gandalah tu lemahnya.

  Alhamdulilah walaupun Saya demam dan cirit birit Saya teruskan juga berpuasa lagi pun  makan pun tak berselera pada masa itu jadi teruskan je lah puasa . Apa yang Saya ingat ketika itu adalah berpunca dari makan makanan terlalu pedas semasa sahur,memang Saya suka makan yang pedas pedas,tapi sekarang ini kena kurang kan lah.

 Sekarang ini Saya mula bertugas,Nak teruskan membuat animasi pun tak tahu mana nak mula kena tunggu mood animasi Saya lah.kalau datang mood saya semua boleh buat sampai projek pun tertinggal hehe.Ini Saya kena santai santai dulu dan blogwalking sesama Blogger.(^_^).

# Ok Mungkin Hari ini adalah Hari Jadi Rakan Anda. jika Ya Anda boleh lah Buat Ucapan Selamat Hari Jadi kepada nya melalui Video ini.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

16 comments

comments
June 5, 2017 at 1:41 PM delete

Hope you're getting better :) Make sure drink a lot of water whenever it happens, sebab sudah dehydrate kan.

Reply
avatar
June 5, 2017 at 1:47 PM delete

Alhamdulilah sihat semoga sampai penghujung ramadan.ya betul dehydrate sangat.kepada yang demam & cirit birit tu jangan ikuti seperti saya ya (^_^).

Reply
avatar
June 5, 2017 at 2:55 PM delete

Syafakallah. Jgn makan pedas masa berbuka sebab perut kosong kan masa tu.

Reply
avatar
June 5, 2017 at 3:24 PM delete

kurangkan makan pedas di bulan puasa ni nanti di pagi hari perut pula nak air..(^_^).

Reply
avatar
June 7, 2017 at 8:16 AM delete

salam ziarah & follow..

semoga cpt sembuh yer..bln posa ni kene jaga makan & minum..hih

Reply
avatar
June 7, 2017 at 8:34 AM delete

Terima kasih.Insa Allah kena jaga makan minum.(^_^).

Reply
avatar
June 7, 2017 at 2:13 PM delete

Semoga cepat sembuh ye.. (^_^)

Reply
avatar
June 7, 2017 at 2:37 PM delete

Alhamdulilah Sudah Sembuh (^_^).

Reply
avatar
June 9, 2017 at 2:59 PM delete

Singgah bw..

Jom join :-

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/must-love-giveaway-by-auroma-scents-2017.html

Reply
avatar
June 14, 2017 at 12:35 AM delete

aku kalau sahur makan pedas2, confirm lepas tu pergi toilet. kalau time berbuka takpe.

Reply
avatar
June 14, 2017 at 8:40 AM delete

betul.ini lah yang tejadi kalau makan pedas2 masa sahur.(^_^).

Reply
avatar
June 16, 2017 at 11:14 AM delete

Dugaan berpuasa. Semoga kembali sihat dan dapat menjalani ibadah puasa dengan keadaan yang sihat. Aminn

Reply
avatar
June 16, 2017 at 3:35 PM delete

Amin semoag di permudahkan untuk menjalani ibadah puasa.(^_^).

Reply
avatar
June 16, 2017 at 4:02 PM delete

singgah sini jalan2.
dah sehat ke tu?

Reply
avatar
June 20, 2017 at 9:07 AM delete

alhamdulilah ok dah sihat (^_^).

Reply
avatar

Hi Tinggalkan Terus Komen Anda,Dah terlewat Singgah diSini ;D dan Jangan Lupa <---------$"TICK NOTIFY ME "$----------> untuk Maklum Balas.(^x^) miau...Subscribe Youtube Ucing Juga.