Youtube Live Subscribe Getting Higher,Subscribe Now.


Spender Dipakai Superhero


   Hi Blogger,Hari ini saya tak buat apa apa hanya melayari internet sambil melapangkan fikiran.Sambil melayari internet terfikir pula nak tengok trafik blog ucing kadayan.tengok punya tengok ada satu keywords ini "spender dipakai superhero" siapa lah... yang cari superhero punya spender ni.? hehehe..(>.<) lucu pula.superhero beli spender kat kedai kah .? Apa jenama dia pakai .? Mungkin Anda tahu..

  Nah sekarang saya buat tajuk spender di pakai superhero.jadi para blogger yang tahu spender di pakai superhero boleh lah komen di bawah ini.atau share kepada kawan media social Anda,mungkin dapat jawapan yang lebih betul.(>_<).

* Sila ikuti Blog Kongsi Resepi Anda dan Follow Blog itu Sekali.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

4 comments

comments
August 12, 2016 at 4:07 PM delete

hahaha.. sabar jela.. dah buntu agaknya tu.. nak cari lain pergi cari lain

Reply
avatar
August 12, 2016 at 4:34 PM delete

hahahha superhero pakai spender ke??

Reply
avatar
August 12, 2016 at 4:47 PM delete

hehehe tak tau lah,kalau dulu superhero spender kat luar seperti superman,batman.(>.<)

Reply
avatar

Hi Tinggalkan Terus Komen Anda,Dah terlewat Singgah diSini ;D dan Jangan Lupa <---------$"TICK NOTIFY ME "$----------> untuk Maklum Balas.(^x^) miau...Subscribe Youtube Ucing Juga.