Youtube Live Subscribe Getting Higher,Subscribe Now.


Tidolah Mana Tahu Esok Cantik


  Hi Blogger kali ini nak kongsi keyword lucu pula.tengok gambar atas tu keyword dalam carian Blog Ucing adalah "tidolah mana tahu esok cantik".hehehe..tidur sahaja boleh cantik esoknya.? tak payah makeup makeup lah tu.

 Sebelum ini ada Orang cari keyword "spender dipakai superhero".Ini soalan memang susah kalau nak kata di buat sendiri..tidak juga..Agaknya beli kat kedai lah tu.hehehe macam macam lah.(^_^).kita manusia selalu ingin tahu kan .Nah kepada yang tahu tu bolehlah komen di bawah ini.Nasib ada teknologi kan kalau tidak..back to square one lah tu.

* Dah Tengok kah.? Saksikan Subscribe My Youtube Channel Now dan Subscribe Channel Ucing Kadayan.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

8 comments

comments
October 12, 2016 at 1:37 PM delete

Nak cantik cotlah tu search keyword cmtu..hihi

Reply
avatar
October 12, 2016 at 1:59 PM delete

perempuan pantang dengan perkataan 'cantik'

Reply
avatar
October 12, 2016 at 2:01 PM delete

kebiasanya cantik untuk perempuan.jarang sekali untuk lelaki (>_<)

Reply
avatar
October 12, 2016 at 5:25 PM delete

hahaha..ok..pasnie nk tido ..mana tahu esk jd cntik

Reply
avatar
October 13, 2016 at 4:47 AM delete

Actually btl tu.. tidurlah mn tahu esok cntik sbb ari2 sy bgn tido tgk di crmn mmg cntik. Muahahaha

Reply
avatar

Hi Tinggalkan Terus Komen Anda,Dah terlewat Singgah diSini ;D dan Jangan Lupa <---------$"TICK NOTIFY ME "$----------> untuk Maklum Balas.(^x^) miau...Subscribe Youtube Ucing Juga.