Youtube Live Subscribe Getting Higher,Subscribe Now.


Projek U.K


 Ucing Kadayan adalah nama yang diberi oleh Zul (tuan punya kucing).Nama sebenar kucing tersebut ialah Einstein dan di panggil Ein sahaja.Ia diberi nama Ucing Kadayan apabila ia menjadi seperti jelmaan manusia dan bertutur seperti puak kadayan.

  Ein kini di sebut Yan yang telah terminum air bercahaya unggu daripada batu angkasa dan mengakibatkan Yan menjadi jelmaan manusia.Yan mempunyai magik (keajaiban ) dengan hanya menyentuh benda,benda itu akan bertukar menjadi apa yang di hajati melalui imaginasinya.

  Zul adalah seorang anak jutawan dan mempunyai sifat panas baran.Kemampuan zul boleh mencipta robot dan teknologi.Kehadiran kucingnya yang berubah jelmaan manusia teruja untuk mencari pengalaman (adventure) bertukar menjadi yang tidak diduganya.Nantikan cerita aksi dan komedi Ucing Kadayan seterusnya dalam Ucing Kadayan The Movie.

2 comments

comments
October 5, 2015 at 8:37 AM delete

comei kcg bole bercakap..kecik2 dlu sye selalu ckp ngan kcg

Reply
avatar

Hi Tinggalkan Terus Komen Anda,Dah terlewat Singgah diSini ;D dan Jangan Lupa <---------$"TICK NOTIFY ME "$----------> untuk Maklum Balas.(^x^) miau...Subscribe Youtube Ucing Juga.