Youtube Live Subscribe Getting Higher,Subscribe Now.


Hadiah Pemberian

Hadiah Pemberian

  Hi Blogger Hari ini Saya buat Animasi Hadiah Pemberian.Harap Maaf ini Bukan Segmen Hadiah Giveaway atau Giftaway hehe..Memberi Hadiah kepada Seseorang itu boleh membuat dia gembira walau apa pun hadiah nya ianya menjadi suatu kenangan manis buat Dia.

  Hadiah kadang kadang bukan sahaja Harta Benda atau wang Ringgit Sahaja,Walhal ( dari mana aku dapat ayat Walhal ni..? hehehe ) ianya boleh menjadi Ucapan atau Kasih Sayang Seperti "Saya Tiada Hadiah Untuk Awak,Hanya Sekalung Doa Agar kita Bahagia Di Dunia Dan Akhirat "Cantik...

 Kepada Blogger Boleh Komen sikit,Ada Soalan ni,Tetapi tiada Hadiah ok .;) Apa kah Hadiah yang di Terima yang menjadi kenangan Anda Sampai sekarang.?


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

4 comments

comments
October 12, 2015 at 4:24 PM delete

hadiah paling istimewa pernah saya dapat ialah.... sekeping kad ucapan handmade dari orang teristimewa. :)

Reply
avatar
October 12, 2015 at 10:51 PM delete

Hadiah yg pernah sy dpt wish dari salah sorg retis nie firstime wat video wish birthday kite, nak tahu sape tgoklah kt blog kite dan jgn lupe follow skli ye lps nk tutup blog kite tuh, hehehe

Reply
avatar
October 13, 2015 at 10:23 PM delete

singgah dri sini http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html

Reply
avatar
October 14, 2015 at 11:34 PM delete

Hadiah?? Hmm jam tangan warna merah dr husband. Hehe..sbb warna merah

Reply
avatar

Hi Tinggalkan Terus Komen Anda,Dah terlewat Singgah diSini ;D dan Jangan Lupa <---------$"TICK NOTIFY ME "$----------> untuk Maklum Balas.(^x^) miau...Subscribe Youtube Ucing Juga.